sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Ensimmäinen viikko!

Eka viikko alkaa olla takanapäin ja fiilikset on olleet vaihtelevat! Tämä on vieny aika paljon aikaa arjesta, ja koska ei oikeestaan ehitty suunnittelee asioita viikkotasolla etukäteen, oli kaikki välillä aika kaaosta ja tuntu ettei muuta tehtykkään kun käytiin kaupassa ja tehtiin ruokaa! :D Toisaalta, mikäs sen parempaa!

Liikuntaa ei siis tällä viikolla vielä varsinaisesti aloitettu, Juhani on vielä toipilaana leikkauksesta ja Maisalla alko työt ja oli melkeen koko viikon iltavuorossa niin sovittiin ettei kaikkea samalle viikolle, vaan alotetaan pikkuhiljaa :) Toki ollaan hyötyliikuntaa harrastettu tälläkin viikolla ja eilen käytiin pitkästä aikaa geokätköilees pari tuntia (Juhani repes riemusta ku sai pyöräillä ekaa kertaa kolmeen viikko!!).

Ruuan suhteen ollaan välillä oltu hukassa! Aluks tuntui ettei oikeen uskallettu syödä mitään ettei vaan syödä "väärin", mutta hoksattiin juuri sillon syövämme väärin, päivän kalorit jäi ekana päivänä aaaaaivan liian vähäsiks. Pikkuhiljaa kuitenkin edetään ja koitetaan ettiä se meille sopiva rytmi syödä ja sopiva määrä. Meillä ei siis ole päivittäin tiettyä kalorimäärää minkä mukaan syödään, vaan vaa'an ja olon mukaan edetään. Ostettiin tällä viikolla myös grilli (!!) mikä on pelastanu meijän monen päivän ruuat :p

Vaikka pääruuan osuus on pienentyny ruuista ja salaatin / kasviksien määrä on lisääntyny, niin nälkää ei oo kyl tarvinna nähä, päinvastoin!! Yllättävänki hyvin ollaan jaksettu tehä terveempää ruokaa, ja pikkuhiljaa keksitään koko ajan lisää kaikkea hyvää! Herkkuja ei liiemmin olla syöty.. Sovittiin että viikonloppusin saa olla rennommin joten ollaan tähän mennessä molemmat syöty <10 karkkia ja Maisa söi rivin suklaata, lähes siis karkaa lapasista ;) Suolapurkkiin ja sokeripussiin ei kyllä olla pahemmin koskettu, nyt viikonloppuna kun syötiin haukea ni siihen laitettiin vähän ruususuolaa mutta siinä se, eipä ainakaan omaa makuaistia tää suolattomuus oo häirinny!

Ekoina päivinä Juhanilla oli mielitekoina lähinnä suolaiset roskaruuat, kuten kebab, mitkä johtu lähinnä siitä ettei meillä ollu ekoina päivinä esim. leipää, mutta reissumiehen myötä himot on hillitty! Maisalla ei oo juurikaan tehny mieli arkena herkkuja, tosin töissä on tullut syötyä mm. muffinssi, ja onki huomattu että töissä on suhteellisen usein herkkuja tarjolla, joita tulee helposti syötyä huomaamattaki :s Viikonloppuna kun on ollut aikaa vaan olla, ni herkkuja on tehnyt enemmän mieli, arkisin tuntuu ettei niit ees ehi kaipaamaa samoin ku vapaalla! 

Alku on siis sujunut suhteellisen hyvin, vielä kun töihin tottuu ja arki tasaantuu niin varmasti tämäki helpottuu, tänään pitäs mennä vielä elokuviin ja aateltiin ostaa jopa KARKKIA!! Loppuun vielä muutama kuva meijän tämän viikon ruuista!


Grillattua kanaa, uusia perunia ja salaattia, aivan parasta!!

Tuo perunamuusilta näyttävä on kukkakaaliperunapurjososekeittoa ja siihen päälle paistettua kanaa

Lauantaina oltiin retkellä ja eväänä oli turkkilaista jugurttia jos oli mansikoita, vadelmia ja päälle vähän hunajaa!

Perjantaina käytiin välipalalla teehuone Tsaikassa jossa juotiin helteeseen sopivat smoothiet, nää oli siitä hyviä ettei ne oikeesti sisällä mitään muuta kun hedelmiä / marjoja :o

- Maisa & Juhani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti