lauantai 27. syyskuuta 2014

InBodyn tulokset

Kävimme tosiaan kesän alussa InBody-mittauksessa Myötätuulessa, ja uusi mittaus tapahtui nyt elokuun lopulla. Muutosta oli tapahtunut monenlaista.

Muutoksemme olivat suhteellisen samanlaiset, joten erottelemme tulokset vain tarvittaessa :)

Painoa oli pudonnut molemmilta 5-7kg, mikä näkyi lähinnä menetettynä rasvana. Molemmilta oli viskeraalinen (eli vatsaontelon sisäinen) rasva tippunut huomattavasti, mikä oli lohduttavin uutinen koko mittauksessa!! :) Lihaksen määrä oli muuttunut +-100g. Lihastasapaino oli kummaltakin tasaisesti laskenut, mikä oli ihmeellistä, koska olimme aijemmasta poiketen käyneet kuntosalilla.Tämä tieto ei Maisaa ainakaan motivoi salilla käymiseen.. ;). Lihastasapainonlasku johtui kyllä todennäköisesti siitä, ettemme syöneet tarpeeksi, jolloin lihaksistolla ei ollut riittävästi energiaa kasvaakseen.

Rasvanmäärä siis oli laskenut, ja muuten pysynyt muut tiedot suhteellisen samana. Inbodyssa oleva "fitnesindeksi" on luku, mikä kuvaa kuinka terveelinen ihminen on mittauksen mukaan. Meillä molemmilla indeksi parani, mikä kertoo elämäntapojen paranemisesta.

Kaikenkaikkiaan olimme hyvin tyytyväisiä saatuihin tuloksiin. Muutos oli hillityn hallittua, ja paino oli pudonnut terveen maltillisesti. 

Inbody-mittaus on kyllä silmiä avaavaa, ja kertoo hyvin paljon sen hetkisestä terveydestä :) Muistutamme edelleen, että Kamkin Myötätuulesta voi varata ajan kyseiseen mittaukseen!! :)


- Juhani & Maisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti